Laster . . . LAGT
LifeLine Media usensurert nyhetsbanner

Personvern

A. Innledning

Personvernet til våre besøkende på nettstedet er svært viktig for oss, og vi er forpliktet til å ivareta det. Denne policyen forklarer hva vi vil gjøre med din personlige informasjon.

Å samtykke til vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med vilkårene i denne policyen når du først besøker nettstedet vårt, tillater oss å bruke informasjonskapsler hver gang du besøker nettstedet vårt.

B. Kreditt

Dette dokumentet ble opprettet ved hjelp av en mal fra SEQ Legal (seqlegal.com)

og modifisert av Website Planet (www.websiteplanet.com)

C. Innsamling av personopplysninger

Følgende typer personopplysninger kan samles inn, lagres og brukes:

informasjon om datamaskinen din, inkludert din IP-adresse, geografisk plassering, nettlesertype og versjon og operativsystem;

informasjon om dine besøk på og bruk av denne nettsiden, inkludert henvisningskilden, besøkets lengde, sidevisninger og nettsidenavigasjonsstier;

informasjon, for eksempel e-postadressen din, som du oppgir når du registrerer deg på nettstedet vårt;

informasjon som du oppgir når du oppretter en profil på nettstedet vårt – for eksempel navnet ditt, profilbilder, kjønn, bursdag, forholdsstatus, interesser og hobbyer, utdanningsdetaljer og ansettelsesdetaljer;

informasjon, som navn og e-postadresse, som du oppgir for å sette opp abonnementer på våre e-poster og/eller nyhetsbrev;

informasjon som du oppgir mens du bruker tjenestene på nettstedet vårt;

informasjon som genereres mens du bruker nettstedet vårt, inkludert når, hvor ofte og under hvilke omstendigheter du bruker det;

informasjon knyttet til alt du kjøper, tjenester du bruker eller transaksjoner du gjør via nettstedet vårt, som inkluderer navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kredittkortinformasjon;

informasjon som du legger ut på nettstedet vårt med den hensikt å publisere det på internett, som inkluderer brukernavn, profilbilder og innholdet i innleggene dine;

informasjon som finnes i kommunikasjon som du sender til oss via e-post eller via nettstedet vårt, inkludert kommunikasjonsinnhold og metadata;

annen personlig informasjon som du sender til oss.

Før du avslører personopplysningene til en annen person til oss, må du innhente denne personens samtykke til både utlevering og behandling av den personlige informasjonen i samsvar med denne policyen

D. Bruk av din personlige informasjon

Personopplysninger som sendes til oss via nettstedet vårt, vil bli brukt til de formålene som er spesifisert i denne policyen eller på de relevante sidene på nettstedet. Vi kan bruke din personlige informasjon til følgende:

administrere nettstedet og virksomheten vår;

tilpasse nettstedet vårt for deg;

aktivere din bruk av tjenestene som er tilgjengelige på nettstedet vårt;

sende deg varer kjøpt via nettstedet vårt;

levere tjenester kjøpt gjennom nettstedet vårt;

sende kontoutskrifter, fakturaer og betalingspåminnelser til deg, og innkreve betalinger fra deg;

sende deg ikke-markedsføringskommunikasjon;

sende deg e-postvarsler som du spesifikt har bedt om;

sende deg vårt nyhetsbrev på e-post, hvis du har bedt om det (du kan informere oss når som helst hvis du ikke lenger trenger nyhetsbrevet);

sende deg markedsføringskommunikasjon knyttet til vår virksomhet eller virksomhetene til nøye utvalgte tredjeparter som vi tror kan være av interesse for deg, per post eller, der du spesifikt har samtykket til dette, via e-post eller lignende teknologi (du kan informere oss på når som helst hvis du ikke lenger trenger markedskommunikasjon);

å gi tredjeparter statistisk informasjon om våre brukere (men disse tredjepartene vil ikke kunne identifisere noen individuelle brukere fra den informasjonen);

håndtere forespørsler og klager gjort av eller om deg knyttet til nettstedet vårt;

holde nettstedet vårt sikkert og forhindre svindel;

verifisere overholdelse av vilkårene og betingelsene for bruken av nettstedet vårt (inkludert overvåking av private meldinger sendt gjennom vår nettsides private meldingstjeneste); og

annen bruk.

Hvis du sender inn personopplysninger for publisering på nettstedet vårt, vil vi publisere og på annen måte bruke denne informasjonen i samsvar med lisensen du gir oss.

Personverninnstillingene dine kan brukes til å begrense publiseringen av informasjonen din på nettstedet vårt og kan justeres ved hjelp av personvernkontroller på nettstedet.

Vi vil ikke, uten ditt uttrykkelige samtykke, gi din personlige informasjon til noen tredjepart for deres eller noen annen tredjeparts direkte markedsføring.

E. Utlevering av personlig informasjon

Vi kan avsløre din personlige informasjon til noen av våre ansatte, offiserer, forsikringsselskaper, profesjonelle rådgivere, agenter, leverandører eller underleverandører som rimelig nødvendig for formålene angitt i denne policyen.

Vi kan avsløre din personlige informasjon til ethvert medlem av vår gruppe av selskaper (dette betyr våre datterselskaper, vårt ultimate holdingselskap og alle dets datterselskaper) som rimelig nødvendig for formålene angitt i denne policyen.

Vi kan avsløre din personlige informasjon:

i den grad vi er pålagt å gjøre det ved lov;

i forbindelse med pågående eller potensielle rettssaker;

for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter (inkludert å gi informasjon til andre med det formål å forhindre svindel og redusere kredittrisiko);

til kjøperen (eller potensiell kjøper) av enhver virksomhet eller eiendel som vi (eller vurderer) å selge; og

til enhver person som vi med rimelighet tror kan henvende seg til en domstol eller annen kompetent myndighet for utlevering av den personlige informasjonen der, etter vår rimelige oppfatning, en slik domstol eller myndighet med rimelighet vil beordre utlevering av den personlige informasjonen.

Med unntak av det som er angitt i denne policyen, vil vi ALDRI gi din personlige informasjon til tredjeparter.

F. Internasjonale dataoverføringer

Informasjon som vi samler inn kan lagres, behandles i og overføres mellom alle landene vi opererer i for å gjøre det mulig for oss å bruke informasjonen i samsvar med denne policyen.

Informasjon som vi samler inn kan bli overført til følgende land som ikke har databeskyttelseslover tilsvarende de som er gjeldende i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet: USA, Russland, Japan, Kina og India.

Personlig informasjon som du publiserer på nettstedet vårt eller sender inn for publisering på nettstedet vårt, kan være tilgjengelig, via internett, over hele verden. Vi kan ikke forhindre bruk eller misbruk av slik informasjon av andre.

Du godtar uttrykkelig overføringer av personlig informasjon beskrevet i denne seksjon F.

G. Oppbevaring av personlig informasjon

Denne seksjon G beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for oppbevaring av data, som er utformet for å sikre at vi overholder våre juridiske forpliktelser angående oppbevaring og sletting av personopplysninger.

Personlig informasjon som vi behandler for noe formål eller formål, skal ikke oppbevares lenger enn det som er nødvendig for det formålet eller disse formålene.

Uten at det berører artikkel G-2, vil vi vanligvis slette personopplysninger som faller innenfor kategoriene angitt nedenfor på datoen/klokkeslettet som er angitt nedenfor:

personopplysningstypen vil bli slettet innen 28 dager

Uavhengig av de andre bestemmelsene i denne seksjon G, vil vi beholde dokumenter (inkludert elektroniske dokumenter) som inneholder personopplysninger:

i den grad vi er pålagt å gjøre det ved lov;

hvis vi mener at dokumentene kan være relevante for en pågående eller potensiell rettssak; og

for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter (inkludert å gi informasjon til andre med det formål å forhindre svindel og redusere kredittrisiko).

H. Sikkerhet for din personlige informasjon

Vi vil ta rimelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for å forhindre tap, misbruk eller endring av din personlige informasjon.

Vi vil lagre all personlig informasjon du oppgir på våre sikre (passord- og brannmurbeskyttede) servere.

Alle elektroniske økonomiske transaksjoner som inngås gjennom nettstedet vårt vil være beskyttet av krypteringsteknologi.

Du erkjenner at overføring av informasjon over internett er iboende usikker, og vi kan ikke garantere sikkerheten til data sendt over internett.

Du er ansvarlig for å holde passordet du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt konfidensielt; vi vil ikke be deg om passordet ditt (bortsett fra når du logger inn på nettsiden vår).

I. Endringer

Vi kan oppdatere denne policyen fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på nettstedet vårt. Du bør sjekke denne siden av og til for å sikre at du forstår eventuelle endringer i denne policyen. Vi kan varsle deg om endringer i denne policyen via e-post eller via systemet for private meldinger på nettstedet vårt.

J. Dine rettigheter

Du kan instruere oss om å gi deg all personlig informasjon vi har om deg; levering av slik informasjon vil være underlagt følgende:

Levering av passende bevis på din identitet.

Vi kan holde tilbake personlig informasjon som du ber om i den grad loven tillater det.

Du kan når som helst instruere oss om ikke å behandle din personlige informasjon til markedsføringsformål.

I praksis vil du vanligvis enten uttrykkelig samtykke på forhånd til vår bruk av din personlige informasjon til markedsføringsformål, eller så vil vi gi deg en mulighet til å velge bort bruken av din personlige informasjon til markedsføringsformål.

K. Tredjeparts nettsteder

Nettstedet vårt inneholder hyperkoblinger til og detaljer om tredjeparts nettsteder. Vi har ingen kontroll over, og er ikke ansvarlig for, tredjeparts personvernpolitikk og praksis.

L. Oppdatering av informasjon

Gi oss beskjed hvis den personlige informasjonen vi holder om deg, må korrigeres eller oppdateres.

M. Informasjonskapsler

Vår nettside bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en fil som inneholder en identifikator (en streng med bokstaver og tall) som sendes av en nettserver til en nettleser og lagres av nettleseren. Identifikatoren sendes deretter tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Informasjonskapsler kan enten være «vedvarende» informasjonskapsler eller «økt»-informasjonskapsler: en vedvarende informasjonskapsel vil bli lagret av en nettleser og vil forbli gyldig til dens angitte utløpsdato, med mindre den slettes av brukeren før utløpsdatoen; en økt-informasjonskapsel vil derimot utløpe ved slutten av brukerøkten, når nettleseren lukkes. Informasjonskapsler inneholder vanligvis ingen informasjon som personlig identifiserer en bruker, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være knyttet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler. 

Navnene på informasjonskapslene som vi bruker på nettstedet vårt, og formålene de brukes til, er angitt nedenfor:

vi bruker Google Analytics og Adwords på nettstedet vårt for å gjenkjenne en datamaskin når en bruker besøker nettstedet / spore brukere mens de navigerer på nettstedet / aktivere bruk av en handlekurv på nettstedet / forbedre nettstedets brukervennlighet / analysere bruken av nettstedet / administrere nettstedet / forhindre svindel og forbedre sikkerheten til nettstedet / tilpasse nettstedet for hver bruker / målrette annonser som kan være av spesiell interesse for spesifikke brukere / beskrive formål(er)};

De fleste nettlesere lar deg nekte å akseptere informasjonskapsler – for eksempel:

i Internet Explorer (versjon 10) kan du blokkere informasjonskapsler ved å bruke innstillingene for overstyring av informasjonskapsler ved å klikke på "Verktøy", "Alternativer for Internett", "Personvern" og deretter "Avansert";

i Firefox (versjon 24) kan du blokkere alle informasjonskapsler ved å klikke på «Verktøy», «Alternativer», «Personvern», velge «Bruk egendefinerte innstillinger for historikk» fra rullegardinmenyen og fjerne merket for «Godta informasjonskapsler fra nettsteder»; og

i Chrome (versjon 29), kan du blokkere alle informasjonskapsler ved å gå til «Tilpass og kontroller»-menyen og klikke på «Innstillinger», «Vis avanserte innstillinger» og «Innstillinger for innhold» og deretter velge «Blokkér nettsteder fra å angi data " under overskriften "Informasjonskapsler".

Blokkering av alle informasjonskapsler vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder. Hvis du blokkerer informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt.

Du kan slette informasjonskapsler som allerede er lagret på datamaskinen din – for eksempel:

i Internet Explorer (versjon 10), må du manuelt slette informasjonskapselfiler (du finner instruksjoner for å gjøre det på http://support.microsoft.com/kb/278835 );

i Firefox (versjon 24), kan du slette informasjonskapsler ved å klikke på «Verktøy», «Alternativer» og «Personvern», deretter velge «Bruk egendefinerte innstillinger for historikk», klikke på «Vis informasjonskapsler» og deretter klikke på «Fjern alle informasjonskapsler» ; og

i Chrome (versjon 29), kan du slette alle informasjonskapsler ved å gå til «Tilpass og kontroller»-menyen og klikke på «Innstillinger», «Vis avanserte innstillinger» og «Slett nettleserdata» og deretter velge «Slett informasjonskapsler og annet nettsted og plugin-data" før du klikker på "Slett nettleserdata."

Sletting av informasjonskapsler vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder.

KONTAKT OSS

For mer informasjon om våre personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du vil klage, vennligst kontakt oss via e-post på Richard@lifeline.news, telefon på +44 7875 972892, eller via post ved å bruke detaljene nedenfor:

LifeLine Media™, Richard Ahern, 77 Old Wyche Road, Malvern, Worcestershire, WR14 4EP, Storbritannia.

Politikk

De siste usensurerte nyhetene og konservative meninger i USA, Storbritannia og global politikk.

få det siste

Virksomhet

Ekte og usensurerte forretningsnyheter fra hele verden.

få det siste

Finans

Alternative økonomiske nyheter med usensurerte fakta og objektive meninger.

få det siste

Law

Dybde juridisk analyse av de siste rettssakene og krimhistoriene fra hele verden.

få det siste